Резил: Гатьо нарече Бони "куц кон", а Тома напусна Хелс Китчън!

Гатьо и Бони спретнаха истински цирк!

https://goreshto.net/shoubiznes/rezil-gatyo-nareche-boni-kuc-kon-a-toma-napusna-hels-kitchan/133325 Goreshto.net
Резил: Гатьо нарече Бони "куц кон", а Тома напусна Хелс Китчън!

Гатьо и Бони спретнаха истински цирк!

Тази година в Хелс Китчън отборът на Златните никак не се дължи "златно". Напротив - така наречените "звезди" показват откровена простащина и селяния, а скандалите помежду им са повече от крясъците дори на шеф Ангелов.

И този път не беше по-различно като виковете и обидите дойдоха от страна на Бони и на Гатьо, които се нахвърлиха един срещу друг. Двамата видимо не могат да се понасят още от началото, но вече им избива и не сдържат нервите и емоциите си.

Стигна се до размяна на обиди като най-меката от тях беше "куц кон", с който Гатьо определи Бони. Тя не му остана длъжна и го нарече "мишка", а той й отвърна, че циганските й номера вече са му писнали.

Имаше дърлене и между Бони и психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на "Ергенът", като знаем, че двете също не се спогаждат особено. Виктор Ангелов се видя в чудо и остана потресен от простотията на отбора, но за зрителите поне се разигра сеир.

В края на епизода шеф Ангелов реши да изгони Тома Здравков като му заяви, че може и божествено да пее, но готви страшно фалшиво. Рокаджията нямаше претенции за другото, така че напусна шоуто с вдигната глава.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.