Ритон хвърлиха бомбата: Ето как Здравко успял да свали Катя!

Катя и Здравко от Ритон са като залепени, постоянно заедно!

https://goreshto.net/shoubiznes/riton-hvarliha-bombata-eto-kak-zdravko-uspyal-da-svali-katya/129071 Goreshto.net
Ритон хвърлиха бомбата: Ето как Здравко успял да свали Катя!

Катя и Здравко от Ритон са като залепени, постоянно заедно!

Десетилетия и десетилетия двамата са заедно всяка минута - и в живота, и на сцената. Рядко дори пазарували разделени. Въпреки това любовта между Катя  Здравко от Ритон е все така силна и те признават, че не могат един без друг. "Дори си мислим, че благодарение на общата ни работа, се сплотихме още повече", признават те.

Днес двамата шокираха водещите на "Търси се" и зрителите с две неща. Първото бе признанието, че преди време Здравко Желязков е пушил по три кутии цигари дневно. Не, не сме объркали в писането - точно три кутии на ден.

"Беше му ужасен навик, но в един ден просто каза - дотук и ги спря. Гледах го като изумена, но наистина прояви адска воля. Това е и едно от нещата, заради които го обичам, а другото е, че винаги ми е интересно с него. Той обожава да чете, да се развива, да черпи знания. А малцина знаят, че разбира много от компютри и технологии", хвали го Катя Михайлова.

Двойката разказа и как се е "свалила" навремето и се оказа, че Здравко бая се е озорил, докато впечатли хубавото Кате. Той дълго време давал половината си пари, за да й купува скъпи парфюми и бил готов да гладува, за да я зарадва.

"Баща ми дори го жалеше и ми казваше да го поканим у нас да се наяде, че е гладен. Не се влюбих веднага в него, постепенно стана, но пък се оказа трайно", смигва Катя.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.