Родила второ ли: Николета Лозанова се показа СЪВЪРШЕНО Г@ЛА, за да видим има ли промяна! (СНИМКИ)

Николета Лозанова показа това, което е запазена марка за Ники Михайлов!

https://goreshto.net/shoubiznes/rodila-vtoro-li-nikoleta-lozanova-se-pokaza-savarsheno-g-at-la-za-da-vidim-ima-li-promyana-snimki/135315 Goreshto.net
Родила второ ли: Николета Лозанова се показа СЪВЪРШЕНО Г@ЛА, за да видим има ли промяна! (СНИМКИ)

Николета Лозанова показа това, което е запазена марка за Ники Михайлов!

Хиляди мъже ще изпаднат в черна завист към Ники Михайлов, заради неговата "запазена марка". Коя е тя ли?! Ами голото тяло на Николета Лозанова, разбира се. Плеймейтката го дари с първата му дъщеричка съвсем наскоро, която кръстиха Борислава. А в момента двамата са оставили децата на грижите на бабите и са на ваканция в Италия.

Именно от Италия Николета реши да се "предложи" на всички, но разбира се, само виртуално. Знаем си я - провокира, но сърцето й принадлежи само и единствено на Михайлов, доказала го е през всички тези години.

За сметка на това обаче, стане ли дума за изкушаване и провокации, НиЛо е първа пушка. Сега тя се показа така, както Еридина Лозанова я е родила, с малкото изключение, че барем си е турила едни прашки на задницата.

Брюнетката се снима в съвършено кръглата италианска вана като самата тя е още по-съвършено и чистак гола. Е, може би просто е искала да затвори устите на злобарите, които я одумват, че като е родила второ дете на нейните години, сега ще й се развали фигурата.

Фигурата не само не се е развалила, но тя изглежда дори по-слаба от преди, за което можем да я поздравим и да поздравим най-вече добрия й ген. Защото самата Лозанова неведнъж е казвала, че мрази да спортува и не пази диети.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.