Родилката Златка Райкова взриви мрежата с опашата лъжа! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова роди наскоро и кръсти сина си Карен!

https://goreshto.net/shoubiznes/rodilkata-zlatka-raykova-vzrivi-mrezhata-s-opashata-lazha-vizh-tuk/110337 Goreshto.net
Родилката Златка Райкова взриви мрежата с опашата лъжа! (ВИЖ ТУК)

Златка Райкова роди наскоро и кръсти сина си Карен!

Наскоро тя роди второто си момченце, което, по примера на първото, кръсти на баща му - Карен. Златка Райкова навремето ревеше и си биеше главата в стената, че е сглупила да кръсти първородния си син на Благой Георгиев, но ето, че забрави бързо и стори същото. Вероятно, за да не се сърди Карен Хачатрян, друго обяснение няма.

В мрежата й зададоха този въпрос, но Райкова се направи на ударена и не отговори. За сметка на това пък реши да взриви нета тотално като си измисли опашата, ама опашата лъжа.

На въпроси на последователи относно теглото й, бившата плеймейтка обясни, че е качила доста килца преди раждането, но вече успяла да се раздели с десет от тях за... десет дни. Пак повтаряме - десет килограма за десет дни, тоест по кило на ден.

И това чудо, според Златито, се дължало на факта, че почти спряла захарта и намалила размера и броя на храненията си. Е, както и да го гледаме, както и да го смятаме, това е абсурдно. Чисто гладен да стоиш, само на вода да караш, няма как да сваляш по кило на ден за десет поредни дни.

"Пак се изсили и се оля тая Златка! Чува ли се изобщо какви ги дрънка?! И сега някакви скудоумни момиченца ще я четат, ще й вярват, а после ще реват като магарета, че не са изваяли тялото на Сара Сампайо за един месец, в който са "пасли трева", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.