Родителите на Карен Хачатрян се превърнаха в дойни крави: Синът им и Златка ги цоцат с пари за луксозни воаяжи! (СНИМКИ)

Златка и Карен Хачатрян няма откъде да си позволят такова разточителство!

https://goreshto.net/shoubiznes/roditelite-na-karen-hachatryan-se-prevarnaha-v-doyni-kravi-sinat-im-i-zlatka-gi-cocat-s-pari-za-luksozni-voayazhi-snimki/129369 Goreshto.net
Родителите на Карен Хачатрян се превърнаха в дойни крави: Синът им и Златка ги цоцат с пари за луксозни воаяжи! (СНИМКИ)

Златка и Карен Хачатрян няма откъде да си позволят такова разточителство!

Златка Райкова, вече Златка Хачатрян и мъжът й Карен живеят като царски особи, без реално да имат доходите за това. Както знаем и двамата професии нямат, не и такива, с които да си позволяват подобни глезотии. Наскоро те с върнаха от почивка на остров, а сега хоп - заминаха отново и то в Мексико.

Двамата пътуват без децата, които са оставили на бабите, а и именно бабите се оказаха тези, които им спонсорират пътуванията - в бизнес класа на самолета при това...

Разбира се, става дума за родителите на Карен Хачатрян, които са не само арменци (вицовете, че беден арменец няма), но и много богати хора. Те доста време не приемаха и не искаха Райкова в семейството си и бяха готови на всичко, за да откажат сина си от нея, но щом тя им роди внук, а Карен реши и се ожени за нея, в крайна сметка клекнаха.

Свекърите на Златито са се оръсили с едно 30 бона за кефа на съпрузите в Мексико като само двата им самолетни билета струват 14 000 лева - щото, нали, в лукс трябва да им седят задниците...

Хотелът в Мексико също е пет звезди, а смятайте и останалите разходи... "Пак читави хора са излезли и меки души. Тая ако ми я беше довел моят син и да ми се лензи какво искала, директно съм я хванал за въшкарника и навън", пише възмутено потребител в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.