Родните чалгарки й завидяха: Сръбската звезда Неда Украден се пусна по бански на 74, а мяза на 44! (СНИМКИ)

Неда Украден остарява със стил и класа!

https://goreshto.net/shoubiznes/rodnite-chalgarki-y-zavidyaha-srabskata-zvezda-neda-ukraden-se-pusna-po-banski-na-74-a-myaza-na-44-snimki/142051 Goreshto.net
Родните чалгарки й завидяха: Сръбската звезда Неда Украден се пусна по бански на 74, а мяза на 44! (СНИМКИ)

Неда Украден остарява със стил и класа!

Евала, бате! Това възкликнаха фенове на сръбския турбо фолк при вида на любимката си - музикалната легенда Неда Украден. Помните хитовете й като "Зора е", нали?! Още си ги пеем...

Неда е на 74 години и не, че е излязла в пенсия, но го дава по-лежерно и обича да си почива, да релаксира и да се кефи на свободата и живота си. Тя прекара цялото лято в разкошната си вила в Черна гора, която й била оставена от свекърва й - двете се разбирали чудесно.

Украден си е направила двора и цялата вила в средиземноморски стил, все едно е на Ривиерата. Самата тя се пошегува в мрежата, че на това място й е Сен Тропе и за друго не иска и да чува.

Това, което сащиса всички обаче, е визията на Неда Украден и фактът, че на 74 години е докарала тяло и младежко излъчване - ще рече човек, че е на 44, подмятат в нета.

Потребители се майтапят, че родните чалгарки, каквито са амортизирани от млади, на нейните години ще приличат на вещици. А и Неда показва стил и класа като е подбрала бански, който подхожда на фигурата и възрастта й. Тя не се е барнала в изрязан бански в две части, а е заложила на цял такъв, за което я поздравяваме.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.