Роксана бясна на журито на „Гласът на България“, след като брат й отпадна на кастингите на тъмно

Фолк дивата е категорична, че от музикален формат, предаването се е превърнало в комедийно шоу

https://goreshto.net/shoubiznes/roksana-byasna-na-zhurito-na-glasat-na-balgariya-sled-kato-brat-y-otpadna-na-kastingite-na-tamno/117058 Goreshto.net
Роксана бясна на журито на „Гласът на България“, след като брат й отпадна на кастингите на тъмно

Фолк дивата е категорична, че от музикален формат, предаването се е превърнало в комедийно шоу

След като братът на Роксана бе отрязан на кастингите на тъмно в "Гласът на България", фолкпевицата изригна здраво.

 

"Вие го убихте! Записвам го в американския формат", закани се тя след като брат й не успя да премине през кастингите, излъчени през уикенда.

Припомняме, че нито един от треньорите в "Гласът на България“ не реши да се обърне и да даде шанс за участие в предаването на Радослав Гергов – Радула, по-известен като брата на Роксана.

 

Братът на фолк дивата се изявява в по-твърд музикален стил от нея. По-късно тя говори пред своите последователи във Фейсбук и сподели мнението си по случая, като не скри раздразнението си от омаловажаването от страна на треньорския панел в състав Миро, Мария Илиева, Иван Лечев и Дара. Според фолкаджийката няма значение, че никой не се обърнал, защото единствено първият сезон на шоуто, в който изгря нейната звезда, ще остане в историята. През 2011 тя и брат й участваха във формата, но той отпадна на ранен етап, докато тя успя да стигне до финала.

 

Засегнали са я обаче думите на нейните колеги избрани да седят в съдийските кресла. Без Роксана да споменава поименно някой от менторите отбеляза, че не смята за удачно "една млада певица, без кой знае какви данни и постижения“, да оценява други изпълнители. Освен това решена да е откровена докрай, Роксана обвинява менторите, че са се обръщали на "пълни музикални инвалиди, на певци, които изобщо не знаят какво правят на тази сцена и са давали шанс на певци, които не заслужават да бъдат такива.

 

Роксана е категорична, че се е изгубила реалната цел на предаването и от музикален формат, то се е превърнало в комедийно шоу. Визирайки своя брат Радослав, фолк дивата добавя, че независимо, че той е бил "убит“ на сцената, "това не означава, че той не може да "продължи напред и не значи, че той не пее добре“. Думите на Дара "Ако това парче го беше изпял, някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата“, най-много са подразнили ромската фурия. Заради това тя се обърна към колежката си с думите: "Ами на теб мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него“.

 

Според мнозина поведението на Роксана е меко казано нахално и невъзпитано, имайки предвид, че е колежка. Очевидно обаче и тя е решила да прави цялата си фамилия звезди по примера на Стораро, но не навсякъде се получава. И ако някой ден й бъде оказана честта да се нареди в журито на "Гласът на България", то тогава може да покани и други членове на широката си рода да стават популярни.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.