Роксана взриви: Само като ме погледна тоя здравеняк и ми се подкосиха краката!

Роксана разказа за запознанството си с Неч!

https://goreshto.net/shoubiznes/roksana-vzrivi-samo-kato-me-pogledna-toya-zdravenyak-i-mi-se-podkosiha-krakata/111840 Goreshto.net
Роксана взриви: Само като ме погледна тоя здравеняк и ми се подкосиха краката!

Роксана разказа за запознанството си с Неч!

Всички разбрахме, че Роксана си има нов приятел и той се казва Неч. Нещо повече - двамата не искали да губят време и смятат да се оженят, както си му е редът, още тази година. Рокси имаше дълги години съжителство с бащата на второто й дете - Александър, който бе по-малък от нея и това им създаде проблеми.

"Постоянно ми пречеше в кариерата, сърдеше се, искаше все той да е отгоре, все на неговото да става. Ами не може, омръзна ми. Разбираме се сега и общуваме, но главно заради детето", призна Рокси.

Певицата бързо сменя темата и се прехвърля на новата си любов - Неч, който бил мъжът на живота й. Тя се е отказала да вярва в принцовете на бели коне, но твърди, че Неч й дава най-важното в живота - спокойствие, обич, опора, подкрепа в работата и най-вече - грижа за децата й.

"Големият е вече самостоятелен, но малкият си е с мен и се радвам, че Неч го обикна. Да ви кажа, нашата среща си беше предопределена. Имах участие в Германия, а той и колегите му, които са охрана, бяха наети да ме пазят. Аз не исках гардове, но не - заведението ми ги натресе. И хубаво направи, защото само като го видях - един такъв здравеняк, ми се подкосиха краката", нарежда щастливата Роксана.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.