Ромина Тасевска взриви: Показа си Д-то и обяви, че за последно ще... (виж тук + СНИМКИ)

Ромина Тасевска разгорещи мъжете в мрежата!

https://goreshto.net/shoubiznes/romina-tasevska-vzrivi-pokaza-si-d-to-i-obyavi-che-za-posledno-shte-vizh-tuk-snimki/135561 Goreshto.net
Ромина Тасевска взриви: Показа си Д-то и обяви, че за последно ще... (виж тук + СНИМКИ)

Ромина Тасевска разгорещи мъжете в мрежата!

Водещата на "Съдебен спор" Ромина Тасевска обикновено поддържа имидж на сериозна жена - разбирайте, не се показва разголена и не се държи предизвикателно. Все пак отдавна е щастливо омъжена и майка на три деца...

Затова и днес мнозина се ококориха, а мъжете направо пощуряха, когато Ромина реши да се отпусне малко и да си качи снимки от басейн. На кадрите тя щедро показа перфектното си Д-пе и разбира се, почти никой не обърна внимание на цвета на банския й. А явно точно той трябваше да бъде акцентът.

"Любимият ми червен цвят, но явно ще ми е за последно с него", заяви Тасевска и даде да се разбере, че готиният бански ще иде в кофата, или поне няма да го облича у нас, а само в чужбина.

Футболните запалянковци моментално ще загреят защо. Чисто и просто мъжът й Дарко Тасевски, който стана помощник-треньор на ФК "Левски" ще е върл противник на всичко червено (ЦСКА) оттук нататък. Жена му се кани да обиколи магазините, за да си зареди гардероба със сини дрешки, тъй като официално ще се присъедини към агитката на левскарите.

Потребители в мрежата пък й дадоха добра идея откъм спестяване на финанси - да не си купува бански, а просто да си намери хубав и чист нудистки плаж. Що пък не?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.