"Розовата" актриса Диана Габровска се изцепи: На българите са им като негърските! (ВИЖ ТУК)

Диана Габровска е убедена, че нашенци бият рекорди!

https://goreshto.net/shoubiznes/rozovata-aktrisa-diana-gabrovska-se-izcepi-na-balgarite-sa-im-kato-negarskite-vizh-tuk/110259 Goreshto.net
"Розовата" актриса Диана Габровска се изцепи: На българите са им като негърските! (ВИЖ ТУК)

Диана Габровска е убедена, че нашенци бият рекорди!

Тя е първата българка, която официално, че и гордо се снима във филми за възрастни. След като се цанеше за кметица, ама не й се получи, Габровска реши да си седи там, където й е най-добре и да прави това, което умее - а именно това-онова в кревата, а и извън него.

Както знаем, Габровска е семейна, а мъжът й не само няма против работата й, но и я насърчава в "професията", за шок и ужас на половината адекватно население.

Та днес Диана Габровска и съпругът й са много доволни, че тя най-после засне тройка, в която си го слага не само с бял, но и с черен мъж. Става дума за прочут актьор от розовите филми, който е от Сенегал, но живее във Франция.

"Това ми е втората тройка, но първата с черен мъж. В началото бях с двама бели мъже и ми беше мерак да го пробвам този прословут негърски "чеп". Ами, да ви кажа, много е добре, вярно, но и българските мъже трябва да се радват, защото установих, че много от нашенците си имат буквално негърски атрибути. На онези не са им толкова по-големи", смее се актрисата.

Тя снима в Гърция и не смята да се отказва, защото не намира нищо лошо, нито срамно в това, което прави. Според Габровска това е просто работа като всяка друга и за нея си трябват хора.

"Как в киното актьорите се целуват и си лягат?! Да, тук е същото, но просто ти се вижда всичко, не е толкова по-различно", обяснява бившата кандидат-кметица.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.