Рязко ли оглупяха гръцките ни съседи: Полудяха по наша Мара, която и да пее не може!

Мария получи чудни отзиви в гръцките медии!

https://goreshto.net/shoubiznes/ryazko-li-oglupyaha-grackite-ni-sasedi-poludyaha-po-nasha-mara-koyato-i-da-pee-ne-mozhe/131140 Goreshto.net
Рязко ли оглупяха гръцките ни съседи: Полудяха по наша Мара, която и да пее не може!

Мария получи чудни отзиви в гръцките медии!

Рязко ли оглупяха гръцките ни съседи, или развиха проблеми със слуха и зрението?! Това се питат потребители в нета, след като стана ясно, че наша Мара Отварачката била издигната едва ли не в култ от гръцки медии.

Причината за това е участието й в "Капките" и разбира се, едно конкретно превъплъщение - това в тяхната звезда Елени Фурейра. Знаем, че Елени участва на Евровизия с парчето "Фуего" и точно то се падна за изпълнение на Мария в първия епизод на шоуто.

След него обаче, певачката ни беше яко насолена, както от журито, така и от публиката, защото не успя да се справи с него и на йота. Марчето не го докара нито на пеене, нито на танци, като само визията й бе донякъде успешна, но не благодарение на нея, а на гримьорите и стилистите.

И за целия си първи резил тя да получи чудни отзиви колко е "прекрасна" в Гърция?! Да, това определено може да смае адекватните хора и тези, които малко от малко познават музиката.

Мария определено е щастлива от факта, че я превъзнасят в Гърция, но едва ли си дава сметка, че причината не е тя, а единствено това, че Елени Фурейра е получила поредната си слава извън пределите на Гърция.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.