С чужда пита: Щерката на Гала стяга нов дом с парите на мама! (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/s-chuzhda-pita-shterkata-na-gala-styaga-nov-dom-s-parite-na-mama-vizh-oshte/47448 Goreshto.net
С чужда пита: Щерката на Гала стяга нов дом с парите на мама! (виж още)

Мари Будева и приятелят й разчитат изцяло на техните!

Щерката на Гала – Мари Будева не спира да се хвали в мрежата, че вече е самостоятелна и с гаджето й си имат собствен дом. Знаем, че въпросният младеж е синът на Джуджи – Константин, с когото Марито е заедно още от гимназията. Да, двамата наистина си свиха свое гнезденце, но кой няма да иска същото, след като и петак не е дал за него.

Както се сещате, а и близки до Гала го потвърдиха, младите се радват на собствен дом с чужди пари. Ремонтът и всичко, което предстои да се прави, както и самото жилище, са подарък от Гала и от Джуджи. Те наливат яко в канчето на Мари и Коцето, а последните само си харесват, избират и посочват. Идилия, а?!

Всъщност много от потребителите се интересуват какво точно работи Мари Будева, на което тя отговаря, че или прави реклами на някакви продукти, или дава съвети на брандове как да си разпространяват стоката. При все, че категорично не е сред най-популярните, желани и платени инфлуенсъри обаче, Мари реално не може да изкара достатъчно пари, за да поддържа стайлинга си сама, камо ли жилище да купи и обзаведе.

Приятелят й също не се радва на особено платена професия, така че да са живи и здрави семействата им!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.