Съдбовно: Ето как бременното златно момиче Катрин Тасева се срещнала с мъжа си!

https://goreshto.net/shoubiznes/sadbovno-eto-kak-bremennoto-zlatno-momiche-katrin-taseva-se-sreshtnala-s-mazha-si/52025 Goreshto.net
Съдбовно: Ето как бременното златно момиче Катрин Тасева се срещнала с мъжа си!

Катрин Тасева вярва, че любовта й е била предопределена!

Катрин Тасева, която е едно от златните ни момичета по художествена гимнастика, днес е бъдеща булка и бъдещ родител. Знаем, че преди празниците любимият й Станислав Сивков я разтрепери, предлагайки й брак публично, на Главната в Пловдив, пред очите на стотици минувачи.

А малко след това се оказа, че тя е бременна и двамата очакват появата на момченце. Разбира се, няколко месеца новината е била пазена в тайна от чувство на суеверие, а самата Катрин признава, че до третия месец й е било доста зле като се местела основно от дивана на леглото в дома им в Асеновград.

“После ми светна и дори заминахме за Мексико, където съчетах работата с почивката. Станислав беше плътно до мен и прекарахме приказни моменти”, разказва Тасева. Гимнастичката вярва, че срещата й със Сивков е била съдбовна и никой не може да я увери в противното.

Двамата се запознават в деня, в който тя отива да вземе поръчана торта от неговата верига сладкарници. Момичето, работещо там, я разпознава и я кара да изчака, за да я свърже лично със собственика. След малко Станислав се появява и двамата се поглеждат за първи път. Останалото е история, която скоро ще има и своя дълго чакан хепи енд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.