Съдра се от напъни, а още няма мъж: Ирина Карабаджак започна да ръси простотии на кило!

Ирина Карабаджак се чуди как да привлече мъжкото внимание!

https://goreshto.net/shoubiznes/sadra-se-ot-napani-a-oshte-nyama-mazh-irina-karabadzhak-zapochna-da-rasi-prostotii-na-kilo/122140 Goreshto.net
Съдра се от напъни, а още няма мъж: Ирина Карабаджак започна да ръси простотии на кило!

Ирина Карабаджак се чуди как да привлече мъжкото внимание!

В "Ергенът" тя преживя най-голямото унижение, а именно - остана единствената, която Евгени Генчев не пожела да целуне по устните. Нали уж беше адски секси, много гореща и прочие, а тя сама трябваше да го дръпне и да му забие един език, че барем да не остане валат.

Да, говорим за Ирина Карабаджак, разбира се, която се съдра да позира и да се прави на фатална жена в риалитито, а навън се напъва ли напъва да забърше мъж, ама йок. Не, че кандидати за Иринка липсват, напротив. Ще се намерят стотици, които са й навити и с радост или ще я "изпраскат", или ще я вземат дори за гадже. Но тези мъже, които биха я пожелали, тя не ги желае...

Мдаа, случват се и такива неща. Ирина Карабаджак се има за голямо нЯщо и търси, естествено, "голям" мъж - разбирайте красив, умен, атлетичен и... с пари, ама молим ви се, как без пари.

Е, ами точно такъв тип мъже пък не харесват Карабаджак и оттам тръгва проблемът. Тя иска с тях нещо сериозно, а те я ползват за вечер. Язък!... Иринка толкова се отчая от неуспехите си на любовния фронт вече година, че започна да ръси глупости на кило в нета, барем привлече внимание.

Като например това, че не било лошо жената да е пухкава, защото на мъжа щяло да му бъде топличко... Карабаджак, това цялата ти простотия ли е, или има още?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.