Съдраха се: Криско се прави на маймуна, Цвети показва телеса на Малдивите! (СНИМКИ)

Криско най-после се бръкна и заведе Цвети Петрова на Малдивите!

https://goreshto.net/shoubiznes/sadraha-se-krisko-se-pravi-na-maymuna-cveti-pokazva-telesa-na-maldivite-snimki/128606 Goreshto.net
Съдраха се: Криско се прави на маймуна, Цвети показва телеса на Малдивите! (СНИМКИ)

Криско най-после се бръкна и заведе Цвети Петрова на Малдивите!

Чудо невиждано се случи с габровеца Криско, който след дълги години връзка и две деца, най-после реши да се бръкне и да заведе жена си на Малдивите. Доживя Цвети Петрова и тя да пусне снимки оттам, затова и не можем да я видим, че ги бълва на кило. Знае ли завалийката дали мъжО й ще повтори жеста, или ще си остане с това до пенсия...

Докато Цвети се снима и показва красоти на острова, като набляга и на собствените си разголени телеса, разбира се, Криско се прави общо взето на маймуна - той се катери и виси по клоните, а като се измори, се опъва на някой шезлонг с коктейлче в ръка.

Говори се, че за осем дни почивка на Малдивите, рапърът се е бръкнал с около 20 000 лева и малко отгоре, защото е осигурил на половинката си луксозна вила с тераса над самия океан.

"Браво! Тъкмо, когато Цветито вече щеше да го зареже и да си търси друг, он се сети. Ама и тя пак много го изтрая. Друга на нейно място отдавна да се е чупила от такава циция и да си е намерила някой щедър. Какво като имат деца?! Пак ще си ги гледат, но всеки поотделно", коментират оживено потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

AMIN

преди 2 месеца

TO mnogo wavno kwo ot тва точно за времето да раздава снажно тяло

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.