Саня Борисова разкри с какво поддържа фигурата си, след като не понася фитнеса!

Саня Борисова признава, че изобщо не си пада по фитнеса!

https://goreshto.net/shoubiznes/sanya-borisova-razkri-s-kakvo-poddarzha-figurata-si-sled-kato-ne-ponasya-fitnesa/53831 Goreshto.net
Саня Борисова разкри с какво поддържа фигурата си, след като не понася фитнеса!

Саня Борисова признава, че изобщо не си пада по фитнеса!

Тя признава, че не обича фитнеса и ще е цяло чудо някой да я види в зала. Опитвала, но не й харесвало и не иска да насилва организма си. Въпреки това фигурата й е уникална, което поражда люта завист у доста нейни колежки.

Става дума за Саня Борисова, бившата жена на Ники Илиев, която за своите 40 години изглежда наистина божествено. Много ученички не могат да се похвалят с тяло като нейното, а тя да ни сервира, че мрази фитнес.

Е, все трябва да има някаква тайна за успеха на Саня и това на първо място е ген. Срещу гена няма какво да се направи, поне не и със значителен ефект. Макар красотата да й е генетично заложена обаче, Борисова твърди, че полага усилия да запази и нея, и младостта си.

Тов включва две неща - въздушна йога и пълно вегетарианство. Саня е запалена отдавна по йогата, която правела чудеса с тялото й, на базата на чудесата, случващи се с духа и психиката й всеки път, когато я практикува. Обича различните видове йога, но особено близка й била въздушната.

От месото се отказва по време на пости преди цели девет години и оттогава само веднъж е опитвала да хапне месо, но било ужасно - получила симптоми като на натравяне и вече не иска и да чуе за това.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.