Саня Борисова: Сестра ми ще спи, с когото иска и аз ще раждам, ако искам!

Саня Борисова пет пари не дава за хорското мнение!

https://goreshto.net/shoubiznes/sanya-borisova-sestra-mi-shte-spi-s-kogoto-iska-i-az-shte-razhdam-ako-iskam/117548 Goreshto.net
Саня Борисова: Сестра ми ще спи, с когото иска и аз ще раждам, ако искам!

Саня Борисова пет пари не дава за хорското мнение!

Пет пари не дава Саня Борисова за баналния въпрос - какво ще си рекат хората?! Ами, да си рекат, каквото искат. Актрисата е достатъчно свободолюбива и в крак с времето, в което живее, при това го е показала отдавна.

Най-напред го стори с по-малката си сестра Ирена, която е успешен модел и живее отдавна в Дубай. Да, за Рене, както я наричат, се разбра, че си пада по жени и дори живее с любимата си под един покрив. Тази, която я накарала да се осмели да признае публично пред роднините им за себе си, е самата Саня.

Саня Борисова заявила категорично на сестра си, че няма от какво да се притеснява, а още по-малко пък да се срамува. Обяснила й, че животът си е само неин и никой човек в света няма правото да й казва какво да прави с него. Ако е щастлива с жена - с жена, ако иска с магаре - с магаре (образно казано, разбира се).

Рене била адски благодарна на кака си и не спирала да споделя всичко с нея. А бившата съпруга на Ники Илиев е на същия принцип и за себе си. Тя побеснява всеки път, щом някой започне да шушука защо още няма деца.

"Ако искам ще имам деца, ако не искам, няма да имам. Толкова. А това какво ще каже някой си "Ончо", може само да ме разсмее", заключва Саня Борисова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.