Сърцето й е като автобус: Алекса на Денис Теофиков се пусна на поредния! (СНИМКИ)

Алекса сменя гаджетата като носни кърпи, а се кълнеше в любов към Денис!

https://goreshto.net/shoubiznes/sarceto-y-e-kato-avtobus-aleksa-na-denis-teofikov-se-pusna-na-poredniya-snimki/115693 Goreshto.net
Сърцето й е като автобус: Алекса на Денис Теофиков се пусна на поредния! (СНИМКИ)

Алекса сменя гаджетата като носни кърпи, а се кълнеше в любов към Денис!

Да, никой не е казал, че тя трябва да се замонаши или да не погледне мъж до старини, но не и да ги сменя като носните си кърпички. Говорим за Алекса гримьорката - бившата на Денис Теофиков, която се кълнеше в любов към него, а го забрави няма и година след гибелта му.

Знаем, че през 2021-ва чаровният млад певец полетя точно от терасата на нейния апартамент. Алекса обаче се освести и бързо забрави мъката като първо се отдаде на настоящия на Гери -Никол. Стоян Копривленски е ММА боец и бивш на Алекса, която не криеше злобата си към Яката Дупара затова, че й го е отнела.

Е, явно и чувствата й към Стоянчо са отишли в канализацията скоростно, защото днес гримьорката се врича в любов и вярност към поредния. Не е ясна още самоличността му, но снимки с това как двамата се натискат, са вече налице.

"Колко ли време ще изтрае и с него?! Само горкият Денис май я обичаше истински, защото беше още твърде малък и неопитен, за да осъзнае каква проста патка и куха лейка е тая. Не, че и Герито е стока, но Алекса е пет дъна под нея", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.