Сървайвър приключи: Участниците си дойдоха и не можаха да повярват какво ги чака на летището!

Снимките на Сървайвър вече приключиха!

https://goreshto.net/shoubiznes/sarvayvar-priklyuchi-uchastnicite-si-doydoha-i-ne-mozhaha-da-povyarvat-kakvo-gi-chaka-na-letishteto/109589 Goreshto.net
Сървайвър приключи: Участниците си дойдоха и не можаха да повярват какво ги чака на летището!

Снимките на Сървайвър вече приключиха!

Каквото беше, беше! Снимките на Сървайвър вече приключиха и победителят е ясен. Кой е той обаче, ще стане видно за зрителите като му дойде времето за излъчване на финалния епизод.

Участниците от формата се върнаха преди часове в България от Доминикана и много от тях не сдържаха сълзите си от щастие, че накрая ще се прегърнат с близките, любимите и приятелите.

На летището обаче, освен любимите им хора, имаше една огромна изненада, която ги остави с отворени усти. А именно - очакваха ги с буквално гигантски хамбургери за всеки, защото сме наясно какъв глад бяха принудени да търпят на острова и колко пъти си мечтаеха за големи, сочни и мазни бургери.

След като ги нагънаха за нула време, сървайвърите се снимаха с фенове, а после се натовариха в автомобилите си и отпрашиха към домовете си. Говори се все по-упорито, че Благой Георгиев грабва голямата печалба в предаването и става победител, но дали е така, ще се разбере тепърва.

Всъщност футболистът ще има далеч по-сериозни неща за правене от това да се фука с постиженията си в риалити формата. Знаем, че с нетърпение го чака жена му, която вече му е бивша жена и е подала документите за прекратяване на брака им.

Полина Спасова тепърва обеща да даде обстойно интервю, в което да разкрие доста неща за Благой, повечето от които едва ли ще му се понравят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.