Саше, с какво си се друсал?! Александър Кадиев се пусна дибидюс г@л преди сватбата! (ШОК ФОТО)

Сашо Кадиев изби рибата и тотало потресе мрежата с вида си!

https://goreshto.net/shoubiznes/sashe-s-kakvo-si-se-drusal-aleksandar-kadiev-se-pusna-dibidyus-g-at-l-predi-svatbata-shok-foto/139859 Goreshto.net
Саше, с какво си се друсал?! Александър Кадиев се пусна дибидюс г@л преди сватбата! (ШОК ФОТО)

Сашо Кадиев изби рибата и тотало потресе мрежата с вида си!

Сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вече чука на вратата, а това, наред с радостта и трепетното очакване, явно образува и доста нерви - предимно на бъдещия младоженец. Както знаем, това ще е първият брак за сина на Катето Евро, който никога досега не е изявявал желание да се обвърже пред Бог и през закона.

Не го направи дори с майката на единствената си към момента дъщеря - Таня Тончева, а обяснението беше, че видиш ли, тя не му била голямата любов. Е, явно голямата е открил в доста по-младия от него модел Ивелина Чоева, която проявила характер и му казала, че без брак не иска и да чуе за деца.

Речено-сторено, Сашко ще се жени. Само че очевидно така му е припарило под лъжичката, че за момент тотално изкука. Кадиев пусна снимка в нета, която втрещи всички, а потребители в прав текст го попитаха на какво е - какво е друсал и с какво така се е наковал.

За сефте Мамин Сашко се показа гол, ама дибидюс, като е прикрил срамотиите си с картина на куче. Кучето е с корона и царски одежди, а над фотото пише: "Аз обичам своето куче. А ти?!"

"Не е ясно дали Сашко ще е кучето на Чоева като се бракуват, или си е нарекъл оная работа "куче". Но при такъв шемет като него всичко може да се очаква", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.