Сашка Васева: Отивам на финална лъчетерапия и край с тумора в мозъка ми

Вярва, че Бог я е подкрепял в цялото това изпитание

https://goreshto.net/shoubiznes/sashka-vaseva-otivam-na-finalna-lacheterapiya-i-kray-s-tumora-v-mozaka-mi/116710 Goreshto.net
Сашка Васева: Отивам на финална лъчетерапия и край с тумора в мозъка ми

Вярва, че Бог я е подкрепял в цялото това изпитание

Сашка Васева върна усмивката и жизнеността си от времето, преди да я сполетят коварните здравословни проблеми.

 

От участието й на „Пирин фолк 2023“ дори се видя, че дупнишката Мадона вече блести с холивудска усмивка. Тя не само спечели редица награди на фестивала, а бе наградена с шумни аплаузи лично от президента Румен Радев. Не пропуска да отбележи, че й предстои финална лъчетерапия, с която да пребори рака завинаги.

 

Твърди, че отишла на музикалния фестивал не жадна за награди и известност, а защото искала да възобнови енергийния мост между нея и публиката. Благодари на Господ, че е жива и допълва, че с него преминала през огън и вода, както се пее в новата й песен „Мили Боже“, с която се представи на тазгодишния „Пирин фолк“. Не крие желанието си за участие и в „Стани богат“, за да установи до каква степен е успяла да възстанови умствените си способности след тумора на мозъка, който успя да пребори. Предстоящата й лъчетерапия в Германия ще е с двумесечна продължителност. Според медиците това е завършителният етап. Искат да са сигурни, че след това няма да има ново развитие на онкологичното заболяване. Процедурата е доста драстична, но поне е щастлива, че няма да се подлага отново на химиотерапия.

 

В момента най-големият й проблем е, че покрай тумора загубила зрението си и вижда само силуети. Очаква обаче да се случи чудо и да прогледне отново. Косата й вече е до кръста, но въпреки това за фестивала била добавила и малко допълнителна. Макар спортуването вече да й е позволено, споделя, че не е особено активна.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.