Сашо Кадиев шокира: Имахме страшен скандал с Ивелина - заплаши, че няма да се омъжи за мен!

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева ще се вземат съвсем скоро!

https://goreshto.net/shoubiznes/sasho-kadiev-shokira-imahme-strashen-skandal-s-ivelina-zaplashi-che-nyama-da-se-omazhi-za-men/139069 Goreshto.net
Сашо Кадиев шокира: Имахме страшен скандал с Ивелина - заплаши, че няма да се омъжи за мен!

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева ще се вземат съвсем скоро!

Съвсем скоро под венчило ще мине един от заклетите ергени у нас - Сашо Кадиев, който никога досега не се беше решавал на тази стъпка, дори и с майката на дъщеря си - Таня Тончева. Днес обаче той е уверен, че е открил жената на своя живот в лицето на модела Ивелина Чоева и е готов да се прости със свободата си.

Сватбата ще е цял уикенд като ще има граждански и църковен брак, а подготовката отдавна тече с пълна пара. Мамин Сашко обаче призна днес в ефир, че за малко всичко да пропадне и Чоева да го напусне.

Защо ли - заради един танц. Ивелина искала да имат първи сватбен танц със специална музика, а Сашо не щял и да чуе - какви първи танци, какви пет кинта... Тя обаче настоявала, скарали се и станал голям скандал, в разгара на който тя го заплашила, че няма ли танц, няма да се омъжи за него.

"Първо искаше да е танго, ама аз се ужасих - как танго бе, луда ли си?! Аз и танго... После доста го обсъждахме и в крайна сметка стигнахме до наше си решение, което обаче ще видите чак в деня на тържеството", смее се Сашо.

А меденият им месец ще е на Филипините, защото първо планирали Перу, но си дали сметка, че там ще е бая ходене и предпочели нещо по-лежерно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.