Сашо Кадиев зарязва bTV заради…

Отсвирил два сериала заради телевизията

https://goreshto.net/shoubiznes/sasho-kadiev-zaryazva-btv-zaradi/53573 Goreshto.net
Сашо Кадиев зарязва bTV заради…

Отсвирил два сериала заради телевизията

Оказва се, че след края на актуалният тв сезон, Сашо Кадиев се разделя с bTV. Това се случва, след като в продължение на 11 години, той бе лице на „Преди обед“. От медията вече са започнали да му търсят заместник, който ще поеме работата му с Деси Стоянова от есента.

 

Запознати твърдят, че Кадиев сам поискал да напусне медията, макар че не можел да се оплаче нито от заплащането, нито от екипа.

Ежедневното ранно ставане и 3-часовият ефир обаче го изтощили до краен предел. Да не пропускаме и фактът, че съчетава всичко това с театрални представления, непрекъснати пътувания у нас и в чужбина и от време на време – снимки във  филми.

 

Актьорската му кариера страдала сериозно от това, че работата му изисквала да е на постоянно разположение в телевизията. Заради това само през последната година той отказал участие в два сериала, в които му предлагали не само интересни роли, а и добри пари.

Предвид факта, че снимките се точат по 10-12 часа дневно, а Сашо е в телевизията до обяд, няма кой да го чака.

 

Телевизията се оказала прът в колелата и на театралните му изяви и поради тази причина напоследък не е имал почти никакви премиери. Играе само в старите си представления, с които обикаля по турнета, но има амбиции за още интересни роли и награди. Неговата основна цел е да гради кариера като актьор, а не като тв водещ, още по-малко като журналист. Именно поради тази причина след 11 години в ефира на bTV е решил да сложи точка след края на актуалния сезон.

 

Припомняме, че само преди година той бе пред уволнение, след като се чу в ефир как псува тогавашният премиер Кирил Петков. Той обаче се извини за нецензурния си език и скандалът бе замазан. Медията вече се чуди кой може да го замести до Деси Стоянова, предвид, че двойката се превърна в любима на много зрители. Поради тази причина се търси човек, който да напомня на Кадиев, но да не го имитира. Задължително трябва да е забавен и артистичен, за да компенсира сериозността на Деси.

Същевременно трябва да е популярен, за да започне веднага да привлича зрители и да не се налага да създава тепърва фенска маса.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.