Съсипаха я тая държава: Навиват Мартин Елвиса да влезе в политиката!

Мартин Николов - Елвиса също се видя в чудо!

https://goreshto.net/shoubiznes/sasipaha-ya-taya-darzhava-navivat-martin-elvisa-da-vleze-v-politikata/125499 Goreshto.net
Съсипаха я тая държава: Навиват Мартин Елвиса да влезе в политиката!

Мартин Николов - Елвиса също се видя в чудо!

Правилно казват хората и особено таксиметровите шофьори... Съсипаха я тая държава! Ами да, съвсем я разсипаха, щом вече можем да чуем и подобни предложения за управлението на България...

Вярвате или не, мнозина предлагат на Мартин Николов - Елвиса да се цани за политик. Не, това не е майтап, нито подигравка с Марто, а съвсем сериозно предложение. Всъщност предложениЯ, защото не са едно и две.

Леко неадекватни потребители явно смятат, че щом бившият на Емануела се е справил доволно в риалити формата "Игри на волята", значи непременно става я за министър, я за президент, я за премиер ако щеш. Чудно! Останахме безмълвни пред тази мъдрост българска...

Самият Мартин отговори на по-напористите шеговито като им рече само, че ще е труден избор. Все пак Елвиса показа ум и прецени, че не е ок да се вземе на сериозно и да започне да "потрива ръце" към следващите избори.

Разбира се, намират се и нормални потребители в мрежата, които въпреки симпатиите си към бизнесмена, все още стъпват по земята и могат да преценят кое е реално и адекватно, и кое не.

"Ми да, то Луна щеше да става президент, що не Елвиса да е премиер?! Пийте ги тия хапове, бе! Пийте ги овреме", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.