Съвсем се побърка: Маги Сидерова легна под ножа, за да си... премести устата!

Маги Сидерова се подложи на операция от нов вид!

https://goreshto.net/shoubiznes/savsem-se-pobarka-magi-siderova-legna-pod-nozha-za-da-si-premesti-ustata/132286 Goreshto.net
Съвсем се побърка: Маги Сидерова легна под ножа, за да си... премести устата!

Маги Сидерова се подложи на операция от нов вид!

Прави са хората като казват, че светът е изтрещял, но някои напълно се умопомрачиха. Пример за последното е Маги Сидерова. Манекенката, която твърдо отказва да се прости с младостта, се подложи на поредната операция. Тя е от съвсем нов тип и чрез нея тя си... премести устата.

Не, не мислете, че Маги е пожелала да ситуира устата си на челото например, все още не се предлагат подобни услуги, макар че след време... Тя е пожелала да повдигне горната си устна, тъй като явно разстоянието между носа и устата й е по-голямо, отколкото й се нрави.

За целта отиде в турска клиника, където се прави този вид интервенция. Тя става чрез направата на малък разрез, точно под носа и така, след възстановяването й, горната й устна ще бъде по-повдигната и по-изкусителна - поне според нейните представи.

Потребители в мрежата обаче я съсипаха от бъзици и коментари, че се е побъркала по тези неща и че хептен ще замяза на извънземно. Припомняме, че Сидерова преди време отиде да си дръпне и очите, за да ги направи с така наречения лисичи поглед.

"На нищо не приличат вече тези наши кокошки. Никъде по света няма такава масова маниащина и жени, които да искат да са като клонинги една на друга", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.