Селяния до шия: Диона се взе за Барби, търсела Кен! (попиляха я - СНИМКИ)

Диона е поредната, която се изживява като Барби!

https://goreshto.net/shoubiznes/selyaniya-do-shiya-diona-se-vze-za-barbi-tarsela-ken-popilyaha-ya-snimki/116179 Goreshto.net
Селяния до шия: Диона се взе за Барби, търсела Кен! (попиляха я - СНИМКИ)

Диона е поредната, която се изживява като Барби!

Аман, бе! На нормалните хора им писна на шапката и от филма "Барби", който се оказа боза за малоумници, и най-вече от родните селски пръчки, драпащи да се слеят с образа на куклата. Или на Марго Роби?! Все тая... ужасно е. И смешно.

Поредната, която се изживя като Барби, макар да няма нищо общо с нея, е чалгарката Диона. Тя се барна в розово и сама се похвали, че била досущ като куклата, само дето още си нямала своя Кен. Уникум!

Моментално обаче потребители в нета я налазиха с коментари, които надали са й харесали. На първо място хората я осведомиха, че Барби е руса, а Дионка е по-скоро като от ма'алата на боя. Това обаче е едно на ръка. Барби няма хиалуронови джуки до носа и не се снима с отворена уста като шаран на сухо... И още, и още...

"Диона, що не се разкараш и не направиш нещо свястно с живота си?! Тук ли ще го търсиш тоя мъж? В този вид ли ще се покажеш, за да го намериш?! Ами, честито! Така ще привлечеш само поредния прост нерез, който ще ти го сложи, а после ще те зареже - досущ като бившия ти годеник, в когото се кълнеше. И какво стана с него?! Само че вината не е в мъжете, моето момиче, а в това, че с поведението и визията си сами привличате боклуците", попиляха я потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.