Семеен крах: Милица от "Тоника" не е на себе си, мъжът й я заряза! (още подробности)

Милица Божинова и Асен Масларски са двойка от дълги години!

https://goreshto.net/shoubiznes/semeen-krah-milica-ot-tonika-ne-e-na-sebe-si-mazhat-y-ya-zaryaza-oshte-podrobnosti/110119 Goreshto.net
Семеен крах: Милица от "Тоника" не е на себе си, мъжът й я заряза! (още подробности)

Милица Божинова и Асен Масларски са двойка от дълги години!

Семеен крах разтърси Фамилия Тоника след като се разбра, че Милица Божинова и Асен Масларски са разделени. Нежното гласче на "Тоника" и мъжът й са колеги и партньори в живота от много дълги години. Преди него Милица има един брак, а от бившия си мъж има две деца.

След влюбването си в своя колега Асен Масларски обаче тя се развежда с първия си мъж и се събира с избраника си. Двамата с Масларски нямат деца, но винаги са се хвалели с любовта си.

Разбира се, през последните години драми не са липсвали, а двамата са се разделяли няколко пъти. Дали сега е окончателно, или отново има връщане назад, предстои да видим, но е факт, че Милица и Асен от доста време са преустановили дори общите си участия на сцена, с които се препитаваха.

Под сурдинка се шушука, че причината за настоящата им раздяла е в Асен, който отдавна страдал от кризата на възрастта и хукнал по доста по-млада от него жена.

Милица научила, че двамата имат паралелна връзка от месеци и скандалът, който спретнала на Масларски, бил чутовен. Дори му стегнала лично багажа и го натирила да върви при "онази", коментират запознати.

"Милица е една такава дребничка, с тънко и нежно гласче, но не я подценявайте! Тя може да се превърне в ястреб или в тигрица и да издере очите на този, който се подиграва с нея", убедени са източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.