Семейни драми: Орлин Горанов не говори с брат си, а Джена със сестра си

Звездите също са хора и имат неволите на обикновените

https://goreshto.net/shoubiznes/semeyni-drami-orlin-goranov-ne-govori-s-brat-si-a-dzhena-sas-sestra-si/47398 Goreshto.net
Семейни драми: Орлин Горанов не говори с брат си, а Джена със сестра си

Звездите също са хора и имат неволите на обикновените

Мнозина от известните родни певци имат същите неволи на обикновените хора в отношенията с близките и роднините им. В публичното пространство се знае отдавна за някои от тях, че не поддържат отношения с роднините си и то с най-близките от тях.

Например Орлин Горанов не говори с брат си Иван и то от дълго време. Говори се, че основна причина за скъсването на братската връзка е увлечението на Иван към хазарта и залозите. Той редовно натрупвал не малки дългове.

Само преди дни Орхан Мурад бе обвинен от 2-те си дъщери, че не е достоен баща и си е позволил да ги изгодни от бащиния дом. Също намекнаха и, че е изневерявал на майка им Шенай преди да се разделят. Преди години Мурад подкрепяше Сузанита, когато стана ясно, че има зависимост от алкохол и наркотици. В момента обаче са в обтегнати отношения.

Известната фолкдива Джена дори се отрече от родната си майка. Тя доста тежко приемала, че дъщеря й я игнорира и дори, когато се обади, за да я чуе, Джена бързала да затвори, като споделяла, че няма време.

Също с майка си не говореше и Деси Слава, защото не одобрявала връзката й с 20 години по-млад от нея.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.