Сериозно ли?!? Близки до Андреа втрещиха: Новото й гадже всъщност не е ново гадже! (СНИМКИ)

Андреа явно пак е измислила нещо!

https://goreshto.net/shoubiznes/seriozno-li-blizki-do-andrea-vtreshtiha-novoto-y-gadzhe-vsashtnost-ne-e-novo-gadzhe-snimki/120391 Goreshto.net
Сериозно ли?!? Близки до Андреа втрещиха: Новото й гадже всъщност не е ново гадже! (СНИМКИ)

Андреа явно пак е измислила нещо!

От дни гърми новината, че Андреа най-после се е отървала от призраците на миналото и най-вече на Кубрат Пулев, и е щастлива с нова любов. Да, това би било чудо при все, че от началото на кариерата й, през всички тези години, та до ден днешен, тя е била само и единствено с Кобрата. Нямаме представа дали той й е бил и първият мъж в живота, но мнозина мислят точно така.

Което е похвално, Андреа се оказа моногамна. Затова и вестта, че има нов мъж, гръмна като бомба в нета. Съобщи я самата певица, при това с многозначителна снимка. На кадъра тя и тайнствен мъж, на когото се вижда само ръката, са на ресторант в Истанбул.

Двамата се държат влюбено за ръце, пийват си, а под кадъра тя е написала "Обичам те". Звучи и изглежда прекрасно, но като знаем колко вманиачена в себе си и в рекламата си е Андреа, и как се снима и показва с всеки и навсякъде, да крие този пленителен мъж е малко странно.

Тъкмо потребители се чудеха защо е тази игра на криеница, близки до изпълнителката разкриха, че новото й гадже всъщност не е ново гадже. Просто не й е никакъв, освен познат приятел.

"На Андреа й писна да я подиграват, че е сама и че не може да си намери мъж, затова реши да го изфабрикува това. Донякъде я разбираме, защото тя не е лесна и не може да се метне в леглото на първия срещнат, но и я е срам да признае, че още обича Кубрат", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.