Шампионката Ивет Горанова все по-тъжна: Не може и не може да си намери гадже!

Ивет Горанова влезе и в Денсинг старс, за да покаже, че може да прави различни неща!

https://goreshto.net/shoubiznes/shampionkata-ivet-goranova-vse-po-tazhna-ne-mozhe-i-ne-mozhe-da-si-nameri-gadzhe/128676 Goreshto.net
Шампионката Ивет Горанова все по-тъжна: Не може и не може да си намери гадже!

Ивет Горанова влезе и в Денсинг старс, за да покаже, че може да прави различни неща!

Тя е наша гордост и носителка на златен медал от Олимпиадата. Каратистката Ивен Горанова прочу България по света и адски много хора й се възхищават, но тя става все по-унила. И причината е, че не може и не може да си намери гадже.

Да, Ивет е още съвсем млада, едва на 23 години, но на нейната възраст някои вече са сменили по десетина гаджета и се хвалят с опит, а нашето момиче ги гледа и "мига на парцали". Самата Ивет признавала пред дружки, че заниманията й и пълното отдаване на спорта, са й попречили да си изживее най-хубавите години около абитуриентския бал и след това, когато е именно времето на първите сериозни любови.

Каратистката влезе и в Денсинг старс най-вече с тази цел - да покаже на всички и особено на момчетата, които май се боят от нея, че не е мъжкарана и има грацията и нежността на всяка жена.

"Дано някой да я гледа по телевизията и да се окаже нейното момче. Ивет е страхотна, много готин човек и хубаво момиче, но повечето момчета на нейната възраст се страхуват от силата и известността й. Затова и още си е сама, но сме убедени, че някой ден ще намери точния човек за нея. Така че да не се ядосва и да не "завижда" на кухите си лейки приятелки, дето са ги навъртели по 19", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.