Шеф Ангелов взриви: В Хелс Китчън ще има п@рно звезда, жена ми ще ме следи под лупа!

Шеф Ангелов разкри участниците в новия сезон!

https://goreshto.net/shoubiznes/shef-angelov-vzrivi-v-hels-kitchan-shte-ima-p-at-rno-zvezda-zhena-mi-shte-me-sledi-pod-lupa/127719 Goreshto.net
Шеф Ангелов взриви: В Хелс Китчън ще има п@рно звезда, жена ми ще ме следи под лупа!

Шеф Ангелов разкри участниците в новия сезон!

Наистина разнообразни и много колоритни ще са участниците в новия сезон на Хелс Китчън, както разкри и самият шеф Ангелов. Безспорно "най-апетитната" за вниманието на зрителите дама, ще бъде жена, практикуваща две професии.

"Първата й професия е на преводачка в Барселона, а втората... втората е да се снима във филми за възрастни", смигна Виктор Ангелов като дори леко се изчерви. И побърза да добави, че жена му този път не смятала да пропусне и един епизод от предаването, като щяла да го следи под лупа.

"Тя знае, че съм й верен и нямам очи за друга, но коя жена ще остане безразлична към такава професия?!", смее се кулинарният гуру. И казва, че Наталия Кобилкина ще бъде втората интригуваща личност в кухнята.

Вече разбрахме, че Гатьо от Игри на волята и певицата Бони също ще са сред участниците, а ще има и човек, готвил лично за принц Хари и Меган Маркъл.

Извън темата за предаването, Виктор Ангелов сподели нещо за себе си, което никой не очакваше. А именно, че плаче на филми. "Да си призная, рева. Рева често на силни сцени и неща, които ме докосват. А и не може да съм строг, темерут и суров през цялото време, нали?!", казва той.

Източник: Crimsbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.