Шеф Кустев от "Мастършеф": Жена ми изневеряваше като бясна, не можех да мина през вратата от рога!

Шеф Кустев се развел, но първо я хванал в крачка!

https://goreshto.net/shoubiznes/shef-kustev-ot-mastarshef-zhena-mi-izneveryavashe-kato-byasna-ne-mozheh-da-mina-prez-vratata-ot-roga/116183 Goreshto.net
Шеф Кустев от "Мастършеф": Жена ми изневеряваше като бясна, не можех да мина през вратата от рога!

Шеф Кустев се развел, но първо я хванал в крачка!

Шеф Кустев, който ще бъде част от звездното трио в "Мастършеф" не крие, че е преживял драматичен развод и се е сдобил с голям опит покрай предишния си брак. Илиан Кустев в момента е обвързан с млада брюнетка, с която делят и един покрив, но не крие, че още му е неприятно да се сеща за майката на детето си.

"Тази жена ми направи такива рога, че през вратата не можех да мина. И никога няма да й простя това, че разбрах, че ми кръшка от дъщеря ни, която тогава беше само на шест годинки. Детето ми каза, което ще рече, че то отлично е знаело какви мръсотии прави онази, на която и през ум не й е минало да се скрие поне от малката", разказва Кустев.

Пояснява, че след сватбата и като минало малко време от брака им, трябвало да замине да работи за елитен ресторант в Париж. Правил го, за да осигури семейството си, а съпругата му използвала момента и си "скъсала трътката" да го прави с чужди мъже.

"Хващал съм я много пъти. Дори лъжех, че съм на път, а си бях у дома. Знам, че онази няма да се прибере и си гледам телевизия, но й пиша съобщения и я питам къде е. Тя ми вика - вкъщи съм, а в момента аз съм там, лежа на дивана и й гледам сеира", спомня си кулинарят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.