Шеф Кустев попари миската Лора: Не предеш пред моята Силвия, не се хаби! (ВИЖ ТУК)

Шеф Кустев се изяви като крайно моногамен, браво!

https://goreshto.net/shoubiznes/shef-kustev-popari-miskata-lora-ne-predesh-pred-moyata-silviya-ne-se-habi-vizh-tuk/120095 Goreshto.net
Шеф Кустев попари миската Лора: Не предеш пред моята Силвия, не се хаби! (ВИЖ ТУК)

Шеф Кустев се изяви като крайно моногамен, браво!

Шеф Кустев, по когото точат лиги зрителките, а миската Лора от "Мастършеф" се опитва да сваля упорито още от началото на предаването, попари всички с думите си. Особено Лора, която личи, че точи лиги по мускулестото му тяло с плочки.

"Никоя друга не преде пред моята Силвия, дори и миска да е. Затова нека дамите да не се хабят, защото имам очи само за моята жена. Обичам я, прекрасно ми е с нея и дори не помислям за друга", каза преди часове в интервю Илиан Кустев.

Знаем, че той е разделен с бившата си жена, която най-нагло му е слагала рога, докато той е бил зает да работи и да ходи в чужбина, за да вади пари. Днес обаче е щастлив, че е срещнал Силвия, която го накарала да разбере какво е любов и щастие.

"Разбираме се чудесно, тя няма никакви поводи да ме ревнува и не го прави. А колкото до готвенето вкъщи, готвим и двамата. Или го правя аз, или тя, но когато тя се вихри пред печката, не й се бъркам изобщо", споделя кулинарят.

И признава, че дължи фигурата си не само на тренировки, но основно на полезна и високо протеинова храна, която консумира ежедневно. "Всеки може да го направи и да подобри живота, здравето и визията си", казва шеф Кустев.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.