Шеф Манчев с тържество за щерка си, потребители: Иване, жена ти е в пъти по-хубава от тая Бека! (СНИМКИ)

Иван Манчев вдигна тържество за завършването на щерка си!

https://goreshto.net/shoubiznes/shef-manchev-s-tarzhestvo-za-shterka-si-potrebiteli-ivane-zhena-ti-e-v-pati-po-hubava-ot-taya-beka-snimki/136432 Goreshto.net
Шеф Манчев с тържество за щерка си, потребители: Иване, жена ти е в пъти по-хубава от тая Бека! (СНИМКИ)

Иван Манчев вдигна тържество за завършването на щерка си!

Шеф Манчев не спира да се хвали с красивата си щерка, която тази година завърши Италианския лицей и беше абитуриентка. Преди дни обаче Иван Манчев реши да продължи честванията от успешното й дипломиране с тържество за близки и приятели в столичен ресторант.

Младата дама блесна с уникална рокля и шеметна визия, но направи впечатление, че бившата съпруга на Манчев - Марина, отново липсва на празника. Тя не присъстваше и на изпращането на дъщеря си, на което до нея отново се изтипоса новата изгора на кулинаря - Ива Бека. Явно девойката е имала две тържества - с родителите си поотделно.

Видели снимките, потребители не се стърпяха и започнаха да одумват шеф Манчев за избора му. Те са на мнение, че Бека е била грешно решение и не е трябвало да се разделя с жена си, дарила го с две прекрасни деца.

"Абе, Иване, твоята Марина е в пъти по-хубава от тая Бека, бе! Ама то така е - критическата при мъжете понякога не прощава. Айде, да те разбере човек, че хлътна навремето по онази младата Цветомила, но Ива Бека ти е набор. Марина изглежда доста по-млада. Какво ти направи тази жена?! Сигурно е царица в леглото", майтапят се зевзеци в нета.

Явно обаче Манчев пет пари не дава, защото продължава да гледа на изгората си като влюбен хлапак.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.