Шок: 65-годишната Аня Пенчева потресе с визия! (сравниха я с труженичка - СНИМКИ)

Аня Пенчева явно не иска да приеме годините си!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-65-godishnata-anya-pencheva-potrese-s-viziya-sravniha-ya-s-truzhenichka-snimki/110251 Goreshto.net
Шок: 65-годишната Аня Пенчева потресе с визия! (сравниха я с труженичка - СНИМКИ)

Аня Пенчева явно не иска да приеме годините си!

Навремето тя се водеше една от най-красивите и изкусителни жени в киното ни и явно не иска да се откаже от това. Макар да е вече на 65 лазарника и отдавна да не й отива да го играе фаталната жена. Да, иде реч за Аня Пенчева, която преди ден шокира столичани с визията си.

Аня бе забелязана да върви по улицата и да говори по телефона си, а облеклото й потресе минувачите, някои от които се обръщаха след нея с неприкрити ехидни усмивчици.

Сами виждаме как се е барнала жената на Ивайло Караньотов - с почти каубойска шапка, кожени ръкавици и ботуши над коляното. Облекло, което категорично не импонира на възрастта й, колкото и да й е неприятно да го чуе.

"Бива ли дърта магарица да се носи като жрица?! Смешна е жената вече. Да, може едно време да е била за пример и топ красавица, но няма ли акъл да проумее, че времето лети, а тя отдавна вече е баба?! Жалко, защото ако съм на щерка й, щях да се срамувам. То тя не ходи облечена като Пенчева", коментират в нета потребители.

Действително Петя Дикова винаги е била далеч по-обрана от Аня Пенчева и не страда от маниите да я считат за разбивачка на мъжки сърца. Дори преди години е споделяла, че родителката й я тормозила като малка с диети и спорт, за да не расте дебела.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.