Шок: Анита на Рачков съвсем заприлича на анорексичка, главата й в пъти по-голяма от тялото! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-anita-na-rachkov-savsem-zaprilicha-na-anoreksichka-glavata-y-v-pati-po-golyama-ot-tyaloto-snimki/47298 Goreshto.net
Шок: Анита на Рачков съвсем заприлича на анорексичка, главата й в пъти по-голяма от тялото! (СНИМКИ)

Анита на Рачков е вече грозно кльощава!

Анита Димитрова все повече се превръща в грозна гледка, въпреки че наглед е симпатично момиче. Тя обаче вече е в отбора на анорексичките и това е всеобщо мнение на потребителите в нета. Не е ясно какви проблеми със себе си и храненето има гаджето на Димитър Рачков, но тялото й изглежда все по-зле.

Преди часове тя втрещи със снимка, на която е очевидно, че главата й вече е по-голяма от тялото. Крайниците и торсът й са така немощно кльощави, че на фона им главата й стои огромна. Как самият Рачков я харесва с тези килограми, също не е ясно, въпреки че бившата му Мария Игнатова и тя няма много къде да се пипне.

“Тя и Марчето си е слабичка, но това чудо е чак грозно. Глупави ли са тия нашенски кифли, слепи ли са?! Не виждат ли, че светът полудява по жени като Джей Ло, като Моника Белучи, като Ким Кардашиян ако щеш… Да има какво да им гледаш, какво да хванеш, а не някакви сухи спаружени пръчки, вместо ръце и крака”, коментират в нета.

Ако продължава така, нищо чудно Анита да си навлече и сериозно хранително разстройство, от което се излиза много трудно, обясняват и запознати с проблема на анорексиците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.