Шок: Цитиридис се превърна в пиянде след уволнението! (призна и че "друса")

Цитиридис явно още не може да излезе от дупката след края на шоуто си!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-citiridis-se-prevarna-v-piyande-sled-uvolnenieto-prizna-i-che-drusa/126274 Goreshto.net
Шок: Цитиридис се превърна в пиянде след уволнението! (призна и че "друса")

Цитиридис явно още не може да излезе от дупката след края на шоуто си!

Истински трус предизвика бившият водещ Николаос Цитиридис в нета, но мнозина се чудят дали самият той е осъзнал какво е написал, или е бил неадекватен и изобщо не се е усетил...

Откровението на гърка дойде по повод ареста на чалгарката Диона, която преди дни беше спипана да шофира, след като яко се е надрусала и с марихуана, и с кокаин. Тепърва ще видим какви ще са последиците за нея, след като тя опита нагло да излъже и да се оправдае, но кръвните проби доказаха първите данни на полицията - била е друсана яко.

И на фона на този скандал излезе Цитиридис и призна, че ето затова е зарязал автомобила си и предпочита да се придвижва из столицата предимно с таксита.

"Цъкам си таксито, качвам се и чиста работа. Иначе знам ли къде ще ме хванат и ще ме набутат и мен?! Всеки път като видя, че някой популярен са го пипнали с дрога, се сещам защо спрях да карам", изпляска го Николаос и остави потребителите сащисани.

С тези си думи той на практика признава сам, че взима забранени вещества. "Явно след уволнението от Би Ти Ви този не само се е пропил, както са го виждали, но сега си казва и че друса. Потрес на потресите", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.