ШОК: Динко от Ямбол по спешност в болница, животът му е в опасност!

Динко от Ямбол е в болницата от няколко дни!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-dinko-ot-yambol-po-speshnost-v-bolnica-zhivotat-mu-e-v-opasnost/132146 Goreshto.net
ШОК: Динко от Ямбол по спешност в болница, животът му е в опасност!

Динко от Ямбол е в болницата от няколко дни!

Голяма беда застигна Динко Вълев, познат повече като Динко от Ямбол. Ловецът на бежанци от дни е в болница, където е бил приет по спешност и с опасност за живота, а лекарите правят всичко необходимо за здравето му.

Само преди ден се появи информация, че Динко е преследван от полицията за участието си в престъпна банда, която е действала три години на територията на града му. Говореше се, че ще бъде арестуван и вкаран зад решетките, но самият той отрече това от болничното си легло.

"Това са пълни глупости! Нито съм издирван, нито съм престъпник, а съм в болница. И добре, че ме докараха навреме, защото съм с опасност за живота. Имам съсирване на кръвта и тромб, с които сега докторите се борят. Стискайте ми палци, защото няма да лъжа, че не съм изплашен. Много бях зле, едва оживях", сподели по телефона Динко Вълев.

Не е ясно дали има някой с него в клиниката и дали жена му се грижи за него. Знаем, че ямболията й изневеряваше на поразия хиляди пъти, а и на няколко пъти си изтърва ръчичката и я ошамари.

Близки до него разкриха, че тя го е напуснала, защото й омръзнало от просташкото му поведение, съчетано с постоянно отсъствие от вкъщи и поркане до откат по чалга кръчмите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.