Шок: Новата на Гришо яко си коригира фотосите! (вижте Мадалина Геня на живо - СНИМКИ)

Мадалина Геня си пипа снимките, ама усърдно!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-novata-na-grisho-yako-si-korigira-fotosite-vizhte-madalina-genya-na-zhivo-snimki/111098 Goreshto.net
Шок: Новата на Гришо яко си коригира фотосите! (вижте Мадалина Геня на живо - СНИМКИ)

Мадалина Геня си пипа снимките, ама усърдно!

Тя е новата на Гришо, с която той смени рускинята Лолита Османова. Докато Лолита беше пример за финес, нежност и деликатност, то румънката Мадалина Геня е коренната й противоположност. Тя е дръзка, гореща, секси и май доста по-разюздана, отколкото сме очаквали.

Знаем, че световните медии гръмнаха с разкрития, че Мадалина на практика е скъпо платена любовница на богати и известни мъже, но за по вечер-две. А фактът, че Григор Димитров явно е хлътнал, говори за две неща - неговата неопитност, колкото и жени да е имал, както и за предстоящите му големи проблеми от Мади.

Знаем, че Мадалина е с няколко години по-възрастна от Гришо, но днес се появиха снимки, които потресоха мрежата. Геня е едва на 34 години, но изглежда адски зряла за възрастта си. А от присъствието й в Кан се видя, че тя усилено и усърдно коригира снимките си в Инстаграм.

На фестивала в Кан, докато бе снимана от обикновени професионални фотографи, които не са я фотошопирали, Мадалина изглежда дори повехнала. Ако се вгледате в лицето й, ще забележите и бръчици, и отпусната кожа, и кръгове под очите...

"Тоя нашия хасковлия така се подреди с тая хиена, че не можем да го мислим. Ама да го видим като му изпадне в една от нейните истерии, дето се прочуха, та започне и главата си в стената да бие", коментират фенове на Гришо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.