Шок: Няма да повярвате защо Ерген №3 Алекс Младенов е още сам! (подробности)

Алекс Младенов си падал по по-малки от него, но...!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-nyama-da-povyarvate-zashto-ergen-3-aleks-mladenov-e-oshte-sam-podrobnosti/117296 Goreshto.net
Шок: Няма да повярвате защо Ерген №3 Алекс Младенов е още сам! (подробности)

Алекс Младенов си падал по по-малки от него, но...!

Александър Младенов ще бъде Ерген №3 в любимия на зрителките формат "Ергенът". Очаква се предаването да стартира през февруари догодина, а Алекс очаква да намери там бъдещата си голяма любов. Защото, малко или много, до момента все е удрял на камък в интимната част.

Оказа се, че най-дългата му връзка е била цели девет години, но е започнала, когато той е бил едва на 15. Момичето му било съученичка и двамата се влюбили лудо. После обаче нещата се разсъхнали по няколко причини. Първо - мацката не искала сериозна връзка и деца, а кариера. И второ - Алекс също спрял да й обръща нужното внимание и подобно на Сашо Кадиев се вторачил като маниак във видеоигрите.

След тази връзка той започнал да си пада по по-малки от него, но установил, че почти всички са или големи лигли, или меркантилни, или без особен интелект в главите. А и се говори, че той самият е много стиснат, но... това бившите му ще разкажат.

Алекс Младенов казва, че иска сериозна жена до себе си, а не инфантилна пикла, която мисли само за молове и парцали. Дали ще я срещне и то в "Ергенът" обаче, предстои да разберем.

Последното, което той разкрива за себе си е, че не може да свири на пиано като Евгени Генчев, но пък за сметка на това пее и дори е пял в хор като по-малък.

Източник: Хотнюз.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.