Шок: Сравниха Николина Чакърдъкова с Благо Джизъса! (певицата се вманиачи по пластиките)

Николина Чакърдъкова е на 54 и не крие, че иска да изглежда добре!

https://goreshto.net/shoubiznes/shok-sravniha-nikolina-chakardakova-s-blago-dzhizasa-pevicata-se-vmaniachi-po-plastikite/127563 Goreshto.net
Шок: Сравниха Николина Чакърдъкова с Благо Джизъса! (певицата се вманиачи по пластиките)

Николина Чакърдъкова е на 54 и не крие, че иска да изглежда добре!

Тя е любимата певица не само на екс президента Георги Първанов, но и на всички българи, които обичат народната музика. Николина Чакърдъкова се появява често на сцената, облечена в носия, но извън нея тя е суетна и дори доста по-суетна от повечето жени.

Още навремето тя беше споделяла, че се е подлагала на тук-там доизкусуряване на лицето при прочутия д-р Енчев. Сега обаче е започнала леко да се "олива", поне според мнението на заобикалящите я и хората, които са я виждали на живо.

Николина последно е сменила зъбите си и така ги е избелила, че започнаха да я сравняват с Благо Джизъса, а това не е особен комплимент, поне според нас... Освен зъбите, певицата си е сложила още хиалурон в устните и така си е опънала лицето с як лифтинг, че няма накъде повече. Скулите й също са добре запълнени с филъри, а ботоксът е ясен - той е като за добро утро...

"Като минах 50-така и започнах да се гледам в огледалото... ами не се харесах. Значи, душата ми на 30-40, а лицето си живее някакъв собствен живот. Няма лошо една жена да иска да се разкраси и да има самочувствие за самата себе си", казва Чакърдъкова. Която преди време успя да свали и цели 15 кила от теглото си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.