Щастливите родители Камелия и Цветин скоро ще заведат бебето на първото море и… СНИМКИ

Двойката още не е решила къде да бъде почивката им

https://goreshto.net/shoubiznes/shtastlivite-roditeli-kameliya-i-cvetin-skoro-shte-zavedat-bebeto-na-parvoto-more-i-snimki/112528 Goreshto.net
Щастливите родители Камелия и Цветин скоро ще заведат бебето на първото море и… СНИМКИ

Двойката още не е решила къде да бъде почивката им

Лятото настъпи и изпълнителката Камелия и съпругът й Цветин вече планират да вземат своето бебе на първата му морска ваканция, но все още не са избрали конкретна дестинация.

Те се колебаят дали да почиват в България или в чужбина. Има много възможности, като всеки има своите предимства и недостатъци, споделя Камелия пред печатно издание и добавя, че тя и съпругът й се справят чудесно с отглеждането на малкото им бебе и дори не се нуждаят от помощ. Освен това, те се считат за щастливци, защото бебето е спокойно и не плаче през нощта, което им позволява да си почиват добре.

Въпреки спекулациите, че Камелия ще прекрати своите изяви, след като неочаквано стана майка на 52 години, певицата продължава да работи, тъй като лятото е най-интензивният сезон за техния музикален жанр.

Благодаря на всички, които помогнаха за раждането на нашето малко съкровище, сподели щастливата Камелия навръх Великден и съобщи новината.

Още се пази в тайна полът на бебето на Камелия и Цветин, а също така и името, което са му дали звездните родители.

Те са заедно повече от 20 години и въпреки, че нямат брак, са повече от семейство. Цветин Томов е плътно до звездата още от времената, когато Камелия не е била известна.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.