Ще има ли сватба: Бъдещият съпруг на Роксана избухна я и заплаши! (ВИЖ ТУК)

Роксана вече има два брака зад гърба си!

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-ima-li-svatba-badeshtiyat-saprug-na-roksana-izbuhna-ya-i-zaplashi-vizh-tuk/119118 Goreshto.net
Ще има ли сватба: Бъдещият съпруг на Роксана избухна я и заплаши! (ВИЖ ТУК)

Роксана вече има два брака зад гърба си!

Чаровната фурия Роксана от известно време насам живееше и мечтаеше само за едно - сватба. Е, не е като да не знае какво е това, била е женена цели два пъти, но и двата се оказаха неуспешни. Роксито обаче не се предаде и не спря да вярва, че любовта ще я споходи и нея, още повече след като е нацелувала толкова "жаби".

И тъкмо го намери - него, единствения, в лицето на новия си приятел, когато той си показа "рогите". Знаем, че гаджето на Роксана е нацепен батка, с когото се е запознала по време на участие в Германия. Той е част от тамошна рокерска банда и от началото е повече от ревнив - дори пращаше охрана по петите на любимата си, която уж да я пази, но по-скоро да я наглежда да не кръшне.

Самата певица призна наскоро, че в един техен разговор, приятелят й се е ядосал и дори я е заплашил. "Както си говорихме за живота, за бъдещето, за брака, той се сети, че вече съм имала два. И ми вика, че ако третият с него не е последният в живота ми, ще ме убие", смее се Роксана.

Да, в момента тя приема тези думи, разбира се, като шега. Луда е по този мъж и няма търпение да му стане законна съпруга. Но потребители я предупреждават да внимава и да отваря добре очите си, защото реално двамата не се познават толкова добре и да няма после изненади.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.