Ще се изядат: Вижте как Цвети от "Хелс Китчън" и гаджето й се награбиха! (запозна го с родата - СНИМКИ)

Цвети от "Хелс Китчън" е влюбена до уши в Патрицио!

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-se-izyadat-vizhte-kak-cveti-ot-hels-kitchan-i-gadzheto-y-se-nagrabiha-zapozna-go-s-rodata-snimki/125436 Goreshto.net
Ще се изядат: Вижте как Цвети от "Хелс Китчън" и гаджето й се награбиха! (запозна го с родата - СНИМКИ)

Цвети от "Хелс Китчън" е влюбена до уши в Патрицио!

Патрицио Бордиджони - това е името на мъжа, който плени сърцето на най-голямата скица и фурия в "Хелс Китчън" за всички сезони досега - Цвети от Враца. Цветомира, която се превърна в безспорна любимка на зрителите, че и на самия шеф Ангелов, въпреки видимите си интелектуални дефицити, доскоро беше сингъл.

Тя казваше, че се е отдала на работата си в кухнята и не бърза с мъжете. Не можела да си намери подходящия, много били несериозни и прочие. Нещо, за което напълно й вярваме в наши дни.

Но ето, че чакането си е струвало и днес Цвети от "Хелс Китчън" цъфти. Всъщност тя буквално ще се изяде от целувки с гаджето си Патрицио, с когото по Коледа бяха в Италия, а наскоро се пуснаха от снежен Боровец.

Двамата карат ски, а после си похапват в хубави ресторанти на чаша винце и... като гледаме, май повече се натискат и целуват, отколкото да ядат. Всички искрено се радват на любовта на Цветито от Враца, защото в предаването тя се показа като наистина добър и искрен човек.

Патрицио вече е представен на родителите й и на най-добрите й приятелки, които го харесали. Не е ясно точно къде са се запознали двамата, но вероятно са работили на едно и също място, защото Цвети беше в италиански ресторант. Хайде, да им е хаирлия и да се обичат!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.