Ще се пръсне: Тита втрещи със сланини, бутове и огромна задница на наградите снощи! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ преди и сега)

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-se-prasne-tita-vtreshti-sas-slanini-butove-i-ogromna-zadnica-na-nagradite-snoshti-shokirashti-snimki-predi-i-sega/47101 Goreshto.net
Ще се пръсне: Тита втрещи със сланини, бутове и огромна задница на наградите снощи! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ преди и сега)

Христина Христова – Тита потресе зрителите на Лайфстайл наградите снощи!
Нежната, фина и красива Тита беше шокът на Лайфстайл наградите, които се връчиха на пищна церемония снощи. Всъщност пищна е по-подходящо да се каже за Христина Христова, чиито вид шокира и дори ужаси феновете й.

Ако не са снимките, никой нямаше да повярва, че това е тя. Лицето от фотосите по-скоро може да мине за Гери-Никол, но дори варненската принцеса изглежда по-стройна от Тита към днешна дата.

Изпълнителката на хита “Антилопа” снощи приличаше на свиня за разплод – така коментираха видяното потребители в мрежата. Тя беше решила да се облече в дълга червена рокля с огромна цепка и гол гръб с презрамки.

От стилната иначе визия, това, което се виждаше, стресна масата. Лично с очите си може да се насладите на сланините, които щедро изскачат от гърба на Тита. Прищипани от тънките презрамки.

Цепката на роклята й вади на показ доста мощен бут, а задницата й е направо огромна. За фиданката, която сме свикнали да виждаме още от появата й в Х Фактор навремето, тази гледка си е направо извънземна.

“Момиче, какво си се направила?! Какво ще е било това плюскане?! Мязаш на готвачка от ведомствения стол на БДЖ, бе! Каква е тази свинска мас, дето още малко и ще потече по сцената”, коментират далеч не ласкаво потребители в мрежата.

Странното е, че само часове по-късно днес Тита постна своя снимка в Инстаграм. На която е тройно, че и четворно по-слаба от снощи. Едва ли за броени часове е успяла да свали видяните от всички тлъстини по себе си и явно работата на фотошопа е била повечко.

“В главата си като 40-годишна лелка, омъжена за дядо. Че и пристрастена към пластичните операции. Тялото ти е тотално несъразмерно и коригирано с фотошоп. Другия път поне се постарай да не се даформираш като се правиш на слаба”, насметоха я в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.