Ще я познаете ли: Диляна Попова се показа като първокласничка! (приели я с връзки в училище - СНИМКИ)

Диляна Попова била приета с връзки в първи клас!

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-ya-poznaete-li-dilyana-popova-se-pokaza-kato-parvoklasnichka-prieli-ya-s-vrazki-v-uchilishte-snimki/142737 Goreshto.net
Ще я познаете ли: Диляна Попова се показа като първокласничка! (приели я с връзки в училище - СНИМКИ)

Диляна Попова била приета с връзки в първи клас!

Да те приемат с връзки в първи клас - всичко сме чували и виждали, но такова нещо не сме. Не и ако не става въпрос за някое изключително и топ вървежно школо, но все пак... първи клас, за Бога?!

Е, това обаче се е случило на Диляна Попова, която в "120 минути" разказа, че техните са използвали връзки и познати, за да я уредят да влезе в първи клас на своето училище. Причината била, че учителката не я искала.

"Като малка не ходех на детска градина, защото не исках, а и имаше кой да ме гледа. Затова и като тръгнах в първи клас, се дърпаха да ме вземат в класовете си, защото и там не исках да ходя, бях малко по-затворена и необщителна", казва Попова.

Тя си спомня, че макар и малка, усещала как не е желана в училище и от останалите деца и й било криво. После обаче сякаш нещата се обърнали, свикнала и намерила и приятели.

Психолози обясняват, че тези малчугани, които не са ходели на детска градина, изпитват по-големи трудности в училище в началото, защото не умеят бързо да се социализират. Понякога те остават в изолация от останалите си съученици - по свое желание или по принуда. И трябва да мине известно време, докато се напаснат нещата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.