Ще я познаете ли: Мариана Векилска твърди, че няма пластики, но... вижте я! (СНИМКИ)

Мариана Векилска се показа от прясна процедура за веждите!

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-ya-poznaete-li-mariana-vekilska-tvardi-che-nyama-plastiki-no-vizhte-ya-snimki/111796 Goreshto.net
Ще я познаете ли: Мариана Векилска твърди, че няма пластики, но... вижте я! (СНИМКИ)

Мариана Векилска се показа от прясна процедура за веждите!

Тя скоро ще чукне 50-така, но разбира се, държи да изглежда добре. В това лошо няма, само да си честен. Мариана Векилска обаче не спира да твърди, че не одобрява промените по лицето, пластиките и забележимите филъри като обяснява, че е естествена.

Физиономията й обаче говори съвсем друго. Преди минути тя постна свой фотос от току-що направена процедура за удебеляване на веждите, които видимо си харесва.

"Бяха ми тънки доскоро, но преди време се водех по модата за по-тънките вежди. За да сме в крак с настоящата, трябваше да си ги променя и съм доволна от резултата. А и неведнъж съм казвала, че обичам естествените неща и тези, които са незабележими по лицето, ако се налагат", обяснява Векилска.

Само че потребители в нета моментално забелязаха промяната й, която е драстична от преди, примерно, едни пет-шест лета и днес. Като гледаме лицето й, Мариана Векилска със сигурност е доста чест посетител на козметични и дерматологични центрове и вероятно има не само филъри, но и различни видове лифтинг.

"Няма лошо бе, Марианче, но поне не го крий. А и е нормално жените да са суетни, особено ако си търсят и нова половинка в живота", подкачат я в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.