Ще я познаете ли: Вижте колко се е променила щерката на Денис Ризов и Наталия Симеонова! (СНИМКИ)

Дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова прекарва повечето време в САЩ!

https://goreshto.net/shoubiznes/shte-ya-poznaete-li-vizhte-kolko-se-e-promenila-shterkata-na-denis-rizov-i-nataliya-simeonova-snimki/131790 Goreshto.net
Ще я познаете ли: Вижте колко се е променила щерката на Денис Ризов и Наталия Симеонова! (СНИМКИ)

Дъщерята на Денис Ризов и Наталия Симеонова прекарва повечето време в САЩ!

Наталия Симеонова и Денис Ризов може и да са разделени от години, но има две неща, които ще ги свързват винаги. Първото, разбира се, е единствената им дъщеря Виктория, а второто - обичта и почти братската близост, която ги свързва.

Е, да, Денис е този, който по-скоро възприема Наталия като сестра - припомняме, че той я заряза, влюбен в друга, докато Феята на любовта все още продължава да го обича като единствения мъж в живота си. Знаем, че след него тя така и не се реши на друга връзка и от десетилетия е сама.

Днес обаче темата не е Наталия, нито Денис, а щерка им Виктория Ризова, която прекарва повечето си време в САЩ. Вики се радва на голямата къща на татко си в слънчева Флорида, а преди ден пък се наслади на макс на фамозните "Тесла" на Илън Мъск... Кой като нея, а?!

Направи впечатление, че Виктория се е променила визуално като е скъсила косата си и я е направила доста по-тъмна, но признаваме, че й отива. Добре е, че тя не се е подвела по общата мания за русото и типа Барби в Америка като това й придава особена характерност.

Не е ясно дали Вики вече е довела зет на Наталия и Денис, но сме сигурни, че Ризов си е приготвил няколко пушки за този момент в живота си... На шега, разбира се, но едва ли ще остави щерка си на някой смотаняк.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.