Щеше да види 100 бона на кукуво: Ето как Иван Рълев се докопа до победата!

Иван Рълев гарантирано нямаше да вземе парите, ако...

https://goreshto.net/shoubiznes/shteshe-da-vidi-100-bona-na-kukuvo-eto-kak-ivan-ralev-se-dokopa-do-pobedata/123604 Goreshto.net
Щеше да види 100 бона на кукуво: Ето как Иван Рълев се докопа до победата!

Иван Рълев гарантирано нямаше да вземе парите, ако...

Да, "Игри на волята" свърши, а големият победител е Иван Рълев. Всъщност - голям, голям... колко да е голям, след като успя да се докопа до чека за сто бона като на магия и изцяло на късмет. Това разкриха източници от кухнята на самото предаване, като заявиха, че не Рълев, а Момчил е бил гарантираният победител.

Момчил е щял да разбие всички и да се прибере по-богат със 100 000 лева, но му попречила много тежка контузия. Истината е, че не само на финала, а доста дни преди това, Момчил влачил тази си травма и не искал да се откаже, колкото и да го боляло.

"Не съм такъв, че да се откажа от желанието и целта си. Не бих се замислил да рискувам и здравето си дори, но да не предам духа си", казва Момчил, който дни наред е играл и се е състезавал с тази контузия, въпреки съветите и предупрежденията на лекарите от екипа.

В крайна сметка той отиде на финала, но именно болките и травмата му попречиха да се справи на нивото, което със сигурност е. "Момчил е в пъти по-силен и по-добър играч от Рълев, но просто имаше малшанс, а онзи намаза яко. Сто бона хич не са малко "намазване", а?!", подхилват се източниците.

Сега Иван ще харчи парите, които трябваше да вземе Момчил, но да са живи и здрави и двамата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.