Що за боклук?! Денислава от "Игри на волята" се изредила на трима от участниците, един обаче я отхвърлил грубо!

Денислава от "Игри на волята" беше гадже на Кристиан Кирилов!

https://goreshto.net/shoubiznes/shto-za-bokluk-denislava-ot-igri-na-volyata-se-izredila-na-trima-ot-uchastnicite-edin-obache-ya-othvarlil-grubo/119375 Goreshto.net
Що за боклук?! Денислава от "Игри на волята" се изредила на трима от участниците, един обаче я отхвърлил грубо!

Денислава от "Игри на волята" беше гадже на Кристиан Кирилов!

Тя влезе в риалити формата като гадже на Кристиан Кирилов. Същият този - Митака от "София Ден и Нощ", който показа мозък на амеба, за да зареже съпругата си Джулия, заради една... чистак проба лека жена.

Самият Кристиан преди дни потвърди това и заяви, че Денислава е била най-гадната му грешка и че не иска да си спомня за нея. Велкова, както е фамилията й, явно има способността да кара мъжете не само да странят от нея, но и да ги отвращава. И как иначе, след като откровено нагло и евтино се пуска на всички...

Първият, когото Денито поискала да вкара между краката си, бил Благо Мастагарков. Той обаче я отрязъл най-безцеремонно и дори се изсмял как изобщо може да й хрумне, че ще си има работа с жена като нея.

Това всъщност е и причината за омразата, която Денислава изпитваше към Мастагарков и не я криеше - не може да му прости унижението и отказа да прави с@кс с нея.

След Мастагарков Велкова се заусуквала около Мартин Николов - Елвиса, но онзи също й се изсмял и не я погледнал. Въпросният е минал през толкова откровени к@рви, че им знае номерата и му е писнало.

Така че третият и последен вариант за Денито е Иван Рълев, който е и победител в шоуто. Двамата излизат от него като двойка, както разказаха източници от предаването. А дали и за колко време ще останат двойка, това можем само да гадаем.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.